Μεταφορική «Ρινάκης»

Rinakis transport

Τροφοδοσία ποτών-τροφίμων, μεταφορές από και προς την Ανάφη με    επαγγελματισμό ασφάλεια και σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη. Τροφοδοσία ποτών και  τροφίμων σε όλες τις επιχειρήσεις της Ανάφης. Βρισκόμαστε δίπλα σας χειμώνα- καλοκαίρι να σας εξυπηρετήσουμε με ασφάλεια και συνέπεια.

Mini Market Rinakis

Το κατάστημα μας βρίσκεται στο κέντρο του νησιού με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και είμαστε πολύ κοντά σε αρκετά ενοικιαζόμενα δωμάτια. Στο market θα βρείτε όσα χρειάζεστε για την παραμονή σας στο νησί. Διαθέτουμε τρόφιμα, φρούτα, είδη πρώτης ανάγκης, είδη καπνιστών ποτών κ.α. Το market είναι ανοιχτό χειμώνα-καλοκαίρι και σας περιμένει να το επισκεφτείτε και να σας εξυπηρετήσει.

Pop-up Meet Market Boutique & Gallery

Στο κέντρο της Χώρας, ακριβώς πάνω στην πλατεία σχολείου στον πάνω όροφο του bar Μονόλιθος, θα βρείτε το gift shop, ξαδελφάκι του Αθηναϊκού Meet Market, στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε επιλεγμένα προϊόντα από Έλληνες σχεδιαστές, ενώ παράλληλα λειτουργεί και σαν gallery, φιλοξενώντας έργα τοπικών καλλιτεχνών. 

Βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Χώρας

Τα θολωτά σπιτάκια και οι πελώριοι φούρνοι είναι χαρακτηριστικά της μοναδικής αρχιτεκτονικής της Χώρας. Αυτό σε συνδυασμό με την ίδια τοποθεσία της Χώρας που ώθησε σε κάθετη δόμηση, κάνουν κάθε βόλτα μέσα στον οικισμό μια μαγευτική εμπειρία. 

Τα σοκάκια δημιουργούν έναν πανέμορφο λαβύρινθο που περιμένει να ανακαλυφθεί.

Ηλιοβασίλεμα στη Χώρα

Η Χώρα της Ανάφης είναι χτισμένη σε κορυφή και έχει πανέμορφη θέα. Όλο το ανατολικό κομμάτι της Χώρας έχει ιδανικό προσανατολισμό για να απολαύσει κανείς τον Ήλιο να αλλάζει χρώματα δίπλα από τις κορυφογραμμές της Σαντορίνης. Υπάρχουν βέβαια δύο σημεία που είναι πολύ εύκολα προσβάσιμα και έχουν την τέλεια θέση την ειδική "προβολή".