Μονόλιθος

Ένα bar που προσφέρει μια ποτο-εμπειρία, με προσοχή στις λεπτομέρειες και αγάπη για το νησί.
Monolithos as seen from the main square

Τύπος Διασκέδασης

Τοποθεσία

Ο Μονόλιθος άνοιξε τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2015 και από τότε είναι το μέρος που θέλεις με έναν μαγικό τρόπο να “προσγειωθείς”. Αποτελεί δημιούργημα και απόφαση ζωής του Αναφιώτη Γιάννη Μελίκογλου και βρίσκεται στο κέντρο της Χώρας, ακριβώς πάνω στην πλατεία σχολείου. 

Η βραδιά στον Μονόλιθο ξεκινά από τις 20.00. Συνιστά ιδανικό σημείο για να χαζέψετε το ηλιοβασίλεμα απολαμβάνοντας το ποτό σας, έπειτα από τις βουτιές στα κρυστάλλινα νερά των παραλιών του νησιού και τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Χώρας. Η διασκέδαση συνεχίζεται έως τις 04.00 το πρωί υπό τις μουσικές επιλογές του ίδιου του Γιάννη, από την προσωπική συλλογή βινυλίων του. 

Σε ένα minimal design, εναρμονισμένο απόλυτα με το κυκλαδίτικο χρώμα και τα ασβεστωμένα θολωτά σπίτια του οικισμού, ο Γιάννης έχει δημιουργήσει μια ενημερωμένη και φιλόξενη μπάρα,  χωρίς εξεζητημένες τεχνικές και χωρίς πολλά σκαλίσματα. Ακριβώς όπως και η Ανάφη. 

Μέσα από την cocktail list του προτείνει απλές γεύσεις with a twist και φρέσκα υλικά, με το twist να είναι τα  ανατρεπτικά ζευγαρώματα των ονομασιών τους, όπως "Ανάφλεξη", "Αναphizer" και "Anafrica". 

Στον πάνω όροφο, θα βρείτε το gift shop, ξαδελφάκι του Αθηναϊκού Meet Market, στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε επιλεγμένα προϊόντα από Έλληνες σχεδιαστές, ενώ παράλληλα λειτουργεί και σαν gallery, φιλοξενώντας έργα τοπικών καλλιτεχνών. 

Ο Μονόλιθος, είναι ένα μπαρ το οποίο προσφέρει μια ποτο-εμπειρία χωρίς να το “φωνάζει” ενώ ο ιδιοκτήτης του έχει διαχειριστεί έως και την τελευταία λεπτομέρεια με τόσο συναίσθημα και αγάπη για τον τόπο, που δύσκολα δεν θα σας μεταδοθεί. 

Ώρες λειτουργίας

20:00 - 4:00

Επικοινωνία

Γιάννης Μελίκογλου
Τηλέφωνο 6974874407
email jmelikmusic@gmail.com
Facebook Monolithos - Μονόλιθος
Instagram _monolithos_